Stralen van Licht

De buitenlucht in, de zon koesteren, op naar culinair genot: Zuid-Tirol heeft alles te bieden waar we nu zo naar verlangen.

Stel je eens voor, na een lange wandeling bereik je een bergweide vol bloeiende krokussen hoog in de Dolomieten. Een verkwikkende wandeling langs een donderende waterval. Geniet met volle teugen van de ontspannende zonnestralen bij een meer aan de Zuid-Tiroolse wijnroute. Gezellig winkelen in de stadjes van Zuid-Tirol of juist de innerlijke mens versterken met een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn.

Juist nu is de tijd weer aangebroken om volop te genieten van het Zuid-Tiroolse landschap en de heerlijke, regionale producten van Zuid-Tirol. In mei voel je in de mediterrane gebieden van Zuid-Tirol al de zomer, terwijl je je onder een parasol nestelt om van een ‘aperitivo’ te genieten. In juni geniet je in de bergen van de mooiste, onvergetelijke droomplekjes als je de eerste bergwandelingen maakt, waarbij je de bergtoppen helemaal voor jezelf hebt.

Ervaar weer de momenten die volmaakt aanvoelen. Laten we uitkijken naar avonturen samen met anderen. Laten we weer van onze vrijheid genieten.

Wandelen in Zuid-Tirol

Of je nu een expert hiker of een amateur-wandelaar bent, het échte Zuid-Tirol verken je te voet.

In Zuid-Tirol vind je originele wandeltochten door de hele regio. Ontdek thematochten over de lokale cultuur of avontuurlijke trips voor de hele familie. Duizelingwekkende uitzichten inbegrepen.

Wandel door mooie natuur
Fietsliefhebbers gezocht

Ga fietsen in de wilde natuur van Zuid-Tirol en ontdek ontspannende fietsroutes voor mountainbikers, road bikers en families!

Zuid-Tirol is hét walhalla voor fietsliefhebbers. Ontdek heerlijke tochten, logeer in fietshotels of profiteer van de vele fietsverhuurzaken.

Ontdek prachtige fietspaden
Gastronomie in Zuid-Tirol

Proef deze zomer van de heerlijke alpiene en mediterrane keuken en ga op culinaire trip door sterrenrestaurants en berghutten.

Geniet van lokale lekkernijen en befaamde wijnen in bekroonde restaurants. Want lekker eten in Zuid-Tirol, dat doe je overal.

Proef heerlijk eten
Avontuur onder de zon

Klim over bergen, wandel door bossen of ontdek alpiene weides. Zuid-Tirol is dé regio voor bewonderaars van ongerepte natuur.

Van zwemmen en watersport tot klimmen en Nordic wandelen. Kies uit het indrukwekkend aanbod aan activiteiten in Zuid-Tirol!

Ontdek meer sportplezier
Hoe geraak je in Zuid-Tirol?
  • Met de trein
    Hoe snel in Zuid-Tirol raken? Reis met de trein via München naar Bolzano/Bozen.
  • Met de auto
    Zuid-Tirol ligt op iets meer dan 1000 km van Amsterdam. Rijd via Duitsland en Oostenrijk over de Brennerautobahn.
  • Met het vliegtuig
    Vlieg naar de dichtstbijzijnde luchthavens Innsbruck, Verona, München, Milaan of Venetië.
Nieuwsbrief abonneren

Elke maand de beste vakantieaanbiedingen. Bijzondere ideeën voor uw vakantie in Zuid-Tirol. Inspirerende foto’s en video’s!

Veilig reizen