Een vakantie vol plezier

Heb jij je zomervakantie al gepland? Rust uit in het mooie Zuid-Tirol - tussen de de pieken van de Noord-Italiaanse Dolomieten, de wijde valleien en de glooiende wijngaarden en ontdek een indrukwekkend aanbod aan avontuurlijke activiteiten. Van wandelen en fietsen tot duiken in kristalheldere meren. Ontdek het hier.

Fun en rust in Zuid-Tirol

Zuid-Tirol is voor iedereen. Of je nu wil uitrusten, plezier wil maken met de hele familie, of jezelf wil uitdagen - het andere Italië is het antwoord.

Vakantieregio Seiser Alm doet alle rusteloze harten sneller slaan. Ontdek het Seiser Alm Running Park met meer dan 180km aan looppistes of neem deel aan de Dolomites Yoga Days in Alta Badia.

Kleine avonturiers kunnen verder paardrijden in Scena, gaan fietsen of raften op de wilde rivier.

Duizelingwekkende tips

Wat is het leven zonder avontuur? Ontdek hier de 3 leukste activiteiten van Zuid-Tirol:

  • Heb je je liefste lastpakken mee? In Kinderwelt in Valdoara/Olang stellen jullie samen je klimvaardigheden op de proef!
  • De 8 themawandelingen van Latemarium in Val d'Ega/Eggental nemen kinderen - en volwassenen - mee naar een magische wereld!
  • Mit een holiday guest pass  mag je de buitenzwembaden van Chiusa/ Klausen, Velturno/ Feldthurns en Bressanone/Brixen gebruiken!
Uitrusten en plezier beleven in de fijnste regio’s
Wat te doen in Zuid-Tirol? En waar? Ontdek het allemaal!