Zomers genieten in Zuid-Tirol

Zuid-Tirol, het hart van de Dolomieten, is speciaal. Hier schijnt op 300 dagen per jaar de zon en u kunt hier niet alleen fietsen, wandelen en u door het prachtige alpiene landschap laten betoveren, maar ook genieten van lekker eten en heerlijke wijn.

Wandelen in Zuid-Tirol

Of je nu een expert hiker of een amateur-wandelaar bent, het échte Zuid-Tirol verken je te voet.

In Zuid-Tirol vind je originele wandeltochten door de hele regio. Ontdek thematochten over de lokale cultuur of avontuurlijke trips voor de hele familie. Duizelingwekkende uitzichten inbegrepen.

Wandel door mooie natuur
Fietsliefhebbers gezocht

Ga fietsen in de wilde natuur van Zuid-Tirol en ontdek ontspannende fietsroutes voor mountainbikers, road bikers en families!

Zuid-Tirol is hét walhalla voor fietsliefhebbers. Ontdek heerlijke tochten, logeer in fietshotels of profiteer van de vele fietsverhuurzaken.

Ontdek prachtige fietspaden
Gastronomie in Zuid-Tirol

Proef deze zomer van de heerlijke alpiene en mediterrane keuken en ga op culinaire trip door sterrenrestaurants en berghutten.

Geniet van lokale lekkernijen en befaamde wijnen in bekroonde restaurants. Want lekker eten in Zuid-Tirol, dat doe je overal.

Proef heerlijk eten
Avontuur onder de zon

Klim over bergen, wandel door bossen of ontdek alpiene weides. Zuid-Tirol is dé regio voor bewonderaars van ongerepte natuur.

Van zwemmen en watersport tot klimmen en Nordic wandelen. Kies uit het indrukwekkend aanbod aan activiteiten in Zuid-Tirol!

Ontdek meer sportplezier
Hoe geraak je in Zuid-Tirol?
  • Met de auto
    Zuid-Tirol ligt op iets meer dan 1000 km van Amsterdam. Rijd via Duitsland en Oostenrijk over de Brennerautobahn.
  • Met de trein
    Reis met de trein via München naar Bolzano/Bozen.
  • Met het vliegtuig
    Vlieg naar de dichtstbijzijnde luchthavens Innsbruck, Verona, München, Milaan of Venetië.
Nieuwsbrief abonneren

Elke maand de beste vakantieaanbiedingen. Bijzondere ideeën voor uw vakantie in Zuid-Tirol. Inspirerende foto’s en video’s!

Veilig reizen