Rays of light

De vrije natuur in, genieten van de zon, op naar culinair genot en wellness: Zuid-Tirol heeft alles te bieden waar we nu zo naar verlangen.

Stel je eens voor, na een lange wandeling bereik je een bloeiende bergweide hoog in de Dolomieten. Een verkwikkende wandeling langs een donderende waterval. Genieten van de weldadige, warme zonnestralen bij idyllische meren. Ga lekker shoppen in de steden van Zuid-Tirol. Of trakteer lichaam en geest op een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn.
Eindelijk kunnen we weer volop genieten van het Zuid-Tiroolse landschap en de overheerlijke streekproducten. Nu in mei kun je de zomer al voelen in de mediterrane gebieden van Zuid-Tirol, bijvoorbeeld tijdens de aperitivo onder de net geopende parasols.
Vanaf juni bereik je de mooiste onvergetelijke plekjes in de adembenemende bergwereld van Zuid-Tirol, wanneer je tijdens de eerste bergtochten de bergtoppen voor je alleen hebt.
En op elk moment is Zuid-Tirol met zijn uitstekende wellnessfaciliteiten de ideale plek om gewoon te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Ervaar weer de momenten die volmaakt aanvoelen. We kunnen ons gaan verheugen op avonturen met anderen. Laten we weer gaan genieten van onze vrijheid.

Wandelen in Zuid-Tirol

Of je nu een expert hiker of een amateur-wandelaar bent, het échte Zuid-Tirol verken je te voet.

In Zuid-Tirol vind je originele wandeltochten door de hele regio. Ontdek thematochten over de lokale cultuur of avontuurlijke trips voor de hele familie. Duizelingwekkende uitzichten inbegrepen.

Wandel door mooie natuur
Fietsliefhebbers gezocht

Ga fietsen in de wilde natuur van Zuid-Tirol en ontdek ontspannende fietsroutes voor mountainbikers, road bikers en families!

Zuid-Tirol is hét walhalla voor fietsliefhebbers. Ontdek heerlijke tochten, logeer in fietshotels of profiteer van de vele fietsverhuurzaken.

Ontdek prachtige fietspaden
Gastronomie in Zuid-Tirol

Proef deze zomer van de heerlijke alpiene en mediterrane keuken en ga op culinaire trip door sterrenrestaurants en berghutten.

Geniet van lokale lekkernijen en befaamde wijnen in bekroonde restaurants. Want lekker eten in Zuid-Tirol, dat doe je overal.

Proef heerlijk eten
Ontspannen in Zuid-Tirol

Neem deel aan oeroude wellnesstradities, en geniet van lokale behandelingen met hooi, appels, wijn en melk.

In Zuid-Tirol is het onmogelijk om stress te ervaren. Ontspan in de prachtige natuur en geniet van het onbeschrijflijke gevoel van vrijheid.

Ontspan ten volle
Hoe geraak je in Zuid-Tirol?
  • Met de trein
    Hoe snel in Zuid-Tirol raken? Reis met de treinen van Deutsche Bahn van München naar Bolzano/Bozen in minder dan 4 uur.
  • Met de auto
    Zuid-Tirol ligt op ongeveer 1000 km van Brussel. Rijd via Duitsland en Oostenrijk over de tolplichtige Brennerautobahn.
  • Met het vliegtuig
    Vlieg naar één van de dichtstbijzijnde luchthavens Innsbruck of Verona, beide op minder dan 2 uur rijden van Zuid-Tirol.
Nieuwsbrief abonneren

Elke maand de beste vakantieaanbiedingen. Bijzondere ideeën voor uw vakantie in Zuid-Tirol. Inspirerende foto’s en video’s!

Veilig reizen