Zonnige zomer in Zuid-Tirol

Zomer in Zuid-Tirol: dat proef je op je bord, beleef je in de natuur en ontdek je vanop je fiets. Met 300 zonzekere dagen ben jij zeker van een fantastische zomervakantie. En een bruin kleurtje. Tussen de pieken van de Dolomieten en de mediterrane landschappen word je omhelsd door de zon en geniet je van de indrukwekkendste uitzichten. Kuier langs glooiende wijngaarden, door ongerepte bossen en richting uitdagende bergtoppen. Ontdek deze zomer de verborgen Noord-Italiaanse regio en leer het andere Italië kennen.

Wandelparadijs in de zon

Het échte Zuid-Tirol verken je het best te voet. Wie houdt van wandelen, heeft bij deze de ideale vakantiebestemming gevonden.

In Zuid-Tirol vind je originele wandeltochten door de hele regio. Beklim indrukwekkende bergen, lunch in berghutten en geniet van duizelingwekkende uitzichten in een Unesco-werelderfgoedsite.

Wandelen maar
Fietsers & durvers gezocht

De perfecte plek om je persoonlijke fietsrecord te verbreken? Fietsroutes in de wilde natuur van Zuid-Tirol!

Van korte tochten langs de rivier tot uitdagende tochten tussen bergtoppen, Zuid-Tirol is hét walhalla voor fietsliefhebbers. Jezelf belonen met de Zuid-Tiroolse keuken wordt sterk aangeraden.

Meer fietstips
Heerlijk eten in Zuid-Tirol

Proef deze zomer van de meest bekroonde culinaire regio in heel Italië en ga op culinaire trip in de 19 sterrenrestaurants.

Lekker eten in Zuid-Tirol, dat doe je overal. In bruisende steden, groene weiden tot zelfs hoog in de bergen. Ontdek deze zomer de bekroonde restaurants, lokale lekkernijen en befaamde wijnen.

Meer tips
Wellness op zijn best

Neem deel aan oeroude wellnesstradities, geniet in één van de vele sauna’s of ontspan in de ongerepte natuur.

Wellness in Zuid-Tirol is puur genieten. Massages! Het Kneipp-parcous! Kruidenboerderijen! Ontdek de ontspannende kant van Zuid-Tirol en keer herboren terug naar huis.

Tijd om te rusten
Snel en comfortabel naar Zuid-Tirol
Vanuit België kan je Zuid-Tirol vlot bereiken volgens jouw favoriete reismethode: of je nu het liefst vliegt, de trein neemt of graag zelf rijdt. Plan hier jouw reisroute.
Plan reis

Met de auto: Zuid-Tirol ligt op ongeveer 1000 km van Brussel. U rijdt via Duitsland en Oostenrijk. Op de route ligt de tolplichtige Brennerautobahn.
Met het vliegtuig: Vlieg vanuit België naar de dichtstbijzijnde luchthavens Innsbruck, Verona, München, Milaan en Venetië.
Met de trein: Reis met de trein via München naar Bolzano/Bozen.